Home sweet home: kast om op te knappen #2
Een tijd geleden hebben jullie kunnen lezen dat we eindelijk een kast hebben gevonden. Zoals je ziet is een likje verf geen overbodige luxe.
De grondverf is in huis en ook staat de nieuwe kleur vast; mat grijs voor de buitenkant en wit voor de binnenkant.  
Zoals te verwachten was gingen we snel van start met het opknappen. Zelfs bij manlief begon het te kriebelen en hij was de eerste die de kwast en roller ter hand nam en de hele kast in de grondverf heeft gezet.

Je ziet op bovenstaande foto's direct het verschil in houtsoort. De rechterfoto is van de binnenkant van de kast en hier werd de grondverf als het ware opgezogen door het hout.


Dit is een foto van de zijkant van de kast die de eerste laag grijze verf heeft gehad. Toch altijd weer spannend hoe een kleur, die je van een kleurstaal hebt uitgekozen, uitpakt op een kast. En wow, wat wordt ie mooi!

Het zal nog maar een paar dagen duren en dan is ie af en natuurlijk zullen we dan een mooie voor en na foto plaatsen.2 opmerkingen:

 1. Hoi Colinda, Hij word echt mooi. Mooie kleur grijs.
  Groetjes, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sonja, zijn zelf ook erg content met de kleur! Toch altijd weer spannend om te zien hoe het uitpakt. Nu alleen nog een paar extra planken erin maken, ook die verven en dan is de kast klaar! Groetjes Colinda

   Verwijderen