Lekker warm












Een tijdje geleden heb ik jullie de sjaal en muts laten zien die ik voor de jongste, Zoë, gemaakt heb. Tijdens het toevoegen van een link naar dit eerdere bericht merkte ik tot mijn schrik dat deze er niet meer was! En ook andere berichten die ik in oktober gepost heb zijn verdwenen. Heb al van alles geprobeerd om het bericht terug te krijgen maar helaas.....Dus voor nu staat er niets anders op dan een wekelijkse back up te maken.
Hoe doen jullie dat trouwens met jullie blog en foto's?

Wat ik jullie wel kan zien is de sjaal die ik nu, naar eigen ontwerp, gemaakt heb voor Robin (oudste dochter van vier).
Door de bovenste rand van de sjaal iets om te vouwen wordt een stukje van de voering zichtbaar. Als het nu echt koud is vouwen die lekker omhoog zodat ze zich lekker in haar sjaal kan verstoppen.
Een paar grote knopen op de sjaal maken 'm lekker stoer.
Fijne maandag!
X Colinda


7 opmerkingen:

  1. Wat leuk zeg deze sjaal: zeker de combi tussen een wolletje en stof! Wat enorm vervelend, dat je berichten kwijt bent.... Foto's voor mijn blog bewaar ik dubbel. gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje wat erg van je blogberichten..
    Helaas geen tips,ben ook zo'n pechvogel geweest wat dat betreft.
    Ik plaats nu echter wel de foto's in picasawebalbum,die link kun je ook aanklikken als je foto's wil posten in je artikel,zo staan ze iig online.

    Je sjaal is echt leuk,en super makkelijk..beter dan die losse sjaals die de jongste hier draagt maar niet zelf om kan doen,dochterlief heeft een kolsjaal (zo'n loopsjaal) maar ja die is dan ook al bijna 11 jaar..

    Groetjes Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig die sjaal dat je gemaakt hebt !
    Wat erg van je blogberichten, ik heb geen idee hoe het komt misschien een fout van blogger ...

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jeetje wat balen van je berichten. ben direct gaan uitzoeken hoe ik een backup moet maken maar kom er niet helemaal uit. Via je dashbord naar instellingen/overig en vervolgens blog exporteren aanklikken maar dan? Hij geeft geen mogelijkheid om een locatie aan te geven waar je het wilt opslaan. Je kol is ontzettend leuk. Zo knap ook dat je het zelf kan maken. Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Colinda, wat ben jij heerlijk creatief! Echt een leuk kraagje/sjaal!
    Wat een horrorverhaal dat al je berichten weg zijn. Ik backup nooit! Dat ga ik snel veranderen. BEdankt voor de waarschuwing!
    groetjes,
    Karin Joan
    (ik ga jou volgen met Bloglovin!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Karin!
      Ja, het was flink schrikken maar een back up wordt nu trouw iedere week gemaakt hoor!

      X Colinda

      Verwijderen