DIY inspiratie: tv-meubel restyle Allereerst een warm welkom voor alle nieuwe Facebook, Google friends en Bloglovin volgers! Leuk dat jullie me zijn gaan volgen!
 Einde van de zomer betekent hier het huis klaarmaken voor de koude seizoenen en dan ineens bedenk je: het moet anders. Eerst ging de opstelling van meubels op de schop. We hebben best een grote woonkamer en met een bank in het midden van de kamer werd het toch weer een stuk kleiner. Deze opstelling hebben we nu zo'n vijf jaar (wat voor mij best lang is) afgezien van het af en toe verplaatsen van de bank in verband met winter en zomer-opstelling.


Ik wilde de bank nu graag tegen de muur hebben echter daar stond het tv-meubel al. Die moest dus verhuizen. Er werd een kabel getrokken voor de tv zodat deze naar een andere muur kon verhuizen.
Als tv-meubel hebben we twee tv-meubels van IKEA naast elkaar staan en de poten vervangen voor grote transportwielen. Bij gebrek aan een 'voor' foto even de foto van de IKEA website. Denk hier dus even de grote wielen bij in plaats van de witte pootjes.

Het meubel begon echter al gebruikssporen te vertonen en was daarom eigenlijk wel aan vervanging toe. En als ik iets lastig vind dan is het wel het vinden van een leuk tv-meubel. Tijd voor een restyle dus. Dit is 'm geworden!
Ik ben er zo blij mee! De wielen zitten er nog onder echter heeft ie nu een houten bovenkant gekregen. Nu past het meubel ook weer mooi bij de rest van het interieur.Wat voor tv-meubel heb jij in huis staan?
Liefs Colinda

8 opmerkingen:

 1. Mooi geworden! Wij hebben hetzelfde meubel maar dan zwart. Voor een paar euro via marktplaats gekocht, beetje doorgezakt in het midden. Wij vinden het ook moeilijk om een mooi meubel te kiezen, tot die tijd doen we het hier mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Fijn is dat hè als je zo'n koopje vindt op marktplaats! Gelukkig ben ik niet de enige die het moeilijk vind om een meubel te kiezen....;-)

   Liefs Colinda

   Verwijderen
 2. Wat is hij leuk geworden! Televisie kijken doe ik graag, maar wat is het toch een lelijk ding om in je woonkamer te hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel! Ben er ook zo happy mee! Afgezien van die grote zwarte kast die erop staat dan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Wat voor hout is er gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! We hebben hier planken van steigerhout voor gebruikt.
   Ga je er ook een maken?

   Liefs Colinda

   Verwijderen
 5. Wat een kleine aanpassing met hout niet kan doen! Ik vind het prachtig een subtiele touche, maar dan met weerzinwekkend effect.

  BeantwoordenVerwijderen