Top 5 beauty producten van dit moment en why I love them!

top 5 beauty producten
Tijdens het lopen door de stad hadden een vriendin en ik het over onze laatste cosmetica aankopen en over de producten die we graag gebruiken.

Het bracht me op het idee om mijn top vijf beauty producten ook met jullie te delen. Door de weeks houd ik mijn make up vrij naturel en maak ik alleen een look waarvan ik weet dat het altijd lukt en snel klaar is. In mijn lijstje vindt je producten die ik bijna dagelijks gebruik en waarover ik zelf zeer tevreden ben. Lees je mee?  

Catrice mascara better than false lashes black
Deze mascara maakt voor mij zijn belofte waar: het creëert lange wimpers met veel volume zonder klontjes en spinnenpootjes. Mijn mijn wimpers niet hard worden en flexibel aanvoelen waardoor het makkelijker is om meerdere lagen aan te brengen. De mascara is oftamologisch getest wat betekent dat het ook nog eens geschikt is voor mijn gevoelige ogen.

Sinds ongeveer twee maanden gebruik ik dit micellar water en ik ben er zo blij mee. Het haalt moeiteloos alle make up van mijn gezicht en ogen zonder mijn huid te irriteren. Zelfs mijn mascara en eyeliner krijg ik makkelijk en snel van mijn ogen af zonder te hoeven wrijven. Onlangs het feit dat ik het nog niet zo heel lang gebruik is dit een absolute favoriet.

Soms heeft je huid een beetje hulp nodig om er fris en gezond uit te zien. De foundation is lekker vloeibaar waardoor hij ook makkelijk op te brengen en te verdelen is. De dekking is goed en geeft mijn huid een mooie natuurlijke glow.

De kleur waarop ik altijd terugval als ik mooi verzorgde nagels wil hebben maar geen zin heb in kleur. Het is een klassieke nude kleur die je nagels een subtiele roze uitstraling geven en ook erg mooi staat bij wat kortere nagels.

Catrice made to stay Made to stay inside eye highlighter pen in kleur 'in to the mood'
Mijn fall back na een avondje stappen. Breng m aan op de waterlijn van je ogen en de lichtreflecterende structuur zorgt voor een stralende en open blik en laat je er weer fris en wakker uitzien. Ook deze highlighter pen is oftamologisch getest en dus ook geschikt voor de gevoelige ogen.

Wat zijn jullie beauty favorieten?1 opmerking:


  1. Thank you for sharing the information, very nice and very interesting also visit my blog Sharing Knowledge About Health

    BeantwoordenVerwijderen