Things to do in June

Erop uit in juni 
We zitten volop in de lente en weer wordt steeds stabieler nu de zomer in aantocht is.
De leukste events voor juni hebben we voor je verzameld voor dat inspiratieloze moment dat je iets wilt gaan doen maar je weet niet wat. Check it out!
Swan Market
7 juni 2015               Swan Market Rotterdam                   Museumpark
14 juni 2015             Swan Market Utrecht                        Vredenburg
21 juni 2015             Swan Market Den Haag                    Kerkplein
28 juni 2015             Pop-Up market Dordrecht                 Beverwijcksplein
28 juni 2015             Swan Market Antwerpen                  Grote Markt 
Swan Market is een lifestyle markt, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke eten & drinken, aangeboden door authentieke Food trucks en live muziek van opkomende tot gerenommeerde artiesten.

Taste of Amsterdam
4  t/m 7 juni
Amstelpark in Amsterdam
Deze vier dagen staan in het teken van lekker eten en drinken. De beste restaurants van Amsterdam en omgeving zullen je smaakpapillen verwennen met hun signature dishes. Verspreid over het terrein kun je genieten van een hapje en een drankje. Lekker shoppen op de Foodie Markt kan ook!
En niet te vergeten: je kunt genieten van uiteenlopend (food)entertainment in de verschillende theaters! Dit alles in een sprookjesachtige ambiance, met wijnproeverijen, workshops en tastings. 

Indian Summer Festival
4 en 5 juni
Recreatiegebied Geestmerambacht in Broek in Langedijk
Het festival biedt een combinatie van een open-minded sfeer, een intieme setting en een gevarieerde line-up met exclusieve acts binnen de pop, rock en dancemuziek, kunst, cabaret en theater.

De Parade
18 t/m 28 juni
Museumpark in Rotterdam 
De Parade is een rondreizend theatercircus dat de vier grote steden van Nederland aandoet in de zomermaanden. Geniet van ruim 90 theater-, dans-, mime-, en muziekvoorstellingen.

Oerol Festival
12 juni tot 21 juni
Terschelling
Op het eiland kun je genieten van toneel, muziek, dans, beeldende kunst en andere podiumkunst. Oerol is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste locatietheaterfestivals in Europa. 

Heb jij trips of uitjes gepland?

Image: Pinterest

0 reacties:

Een reactie posten