Mijn nieuwe foto op houtDe zee (en oh wat was ie koud), schelpen zoeken, iedere ochtend croissantjes eten en met de hipste badpakjes het zwembad inspringen. Mooie herinneringen die we hebben gemaakt tijdens onze vakantie in Zuid-Frankrijk afgelopen zomer. Als ik de foto's zo bekijk zou ik het liefst de boel de boel laten, onze koffers pakken en weer afreizen naar een prachtig zonnig oord om dat vakantiegevoel voort te zetten. Maar wie wil dat nou niet?

Nee, ik ben (helaas) niet bezig met het boeken van een nieuwe vakantie, maar met het sorteren van de foto's voor het vakantiealbum. Van iedere vakantie maak ik een fotoboek zodat we deze nog eens gezellig op de bank kunnen doorbladeren. Dat ik inmiddels enkele vakanties achterloop mag de pret overigens niet drukken ;-)

Tijdens het uitzoeken van de foto's kom je soms een foto tegen die je te mooi vindt of bijzondere herinneringen aan hebt en niet alleen terug wilt laten komen in een vakantieboek. Dat was ook het geval met deze foto van Zoë: heerlijk onbevangen spelen met je voetjes in het warme zand en een emmertje in je hand. Van haar had ik nog niet zo veel foto's waar ze alleen op staat dus toen ik deze foto zag wist ik dat ik 'm af zou laten drukken. 

Bij Webprint heb ik de foto af laten drukken op hout met een white wash afwerking. Je kunt kiezen uit diverse afmetingen en of je de foto liggend, staand of vierkant afgedrukt wilt hebben. 

Een paar dagen na de bestelling (wat online trouwens super eenvoudig gaat) werd de foto thuis bezorgd. Ik ben bekend met foto's op doek maar een foto afdrukken op hout had ik nog niet eerder gedaan. Het geeft een leuk effect en past helemaal in de trend van nu, I love it! 

Laat jij je foto's ook wel eens afdrukken of bekijk je ze liever digitaal? 


Dit is een gesponsord bericht 

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk blog heb je! Ik ga je volgen :) En die foto is prachtig. Heel gaaf, zo op hout gedrukt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief van je! super dat je me gaat volgen! Dank je wel!

   Liefs Colinda

   Verwijderen
 2. Dat is mooi geworden! Een bijzondere herinnering zo.
  Groetjes, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel voor jullie lieve berichten! zo leuk om te lezen!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen