Kleurrijke Hema persdag



Vandaag bracht ik een bezoek aan de Hema persdag om de voorjaar en zomer collectie van 2014 te bekijken.  Voor mij de eerste keer dus best spannend en wat was het leuk!

Het gebruik van kleur, prints en dessins vielen me meteen op! Alles was prachtig gestyled en wilde je het liefst meteen mee naar huis nemen. Het afgelopen najaar maakten de kleuren koraal en turquoise al hun intrede in de Hema collectie en deze zien we ook dit voorjaar terug. Kleuren waarmee je meteen het lente gevoel in huis haalt.


Je wordt toch meteen vrolijk bij het zien van deze kleuren! Laat het voorjaar maar komen. 






Dit voorjaar zullen er wat aanpassingen gedaan worden aan onze keuken en deze grote broodplank zou er zeker niet misstaan.



Het is dat ik al een goede naaimachine heb.....



Ook in de keuken mag kleur niet ontbreken.







Bij de Hema kun je nu terecht voor het laten afdrukken van je foto op hout. Ik zal binnenkort eens in de digitale schoenendoos duiken om een mooie foto uit te zoeken. Zo leuk!

Wat vinden jullie van de nieuwe voorjaar en zomercollectie? Ik hoop dat ik jullie een goed beeld heb kunnen geven van hetgeen we over een aantal weken in de winkels zullen vinden. Zitten er al favoriete items tussen?

Liefs Colinda












 

5 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke spulletjes hè. Word je hebberig van... En dan te bedenken dat de Hema bij mij op loopafstand zit. gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dingen . Mijn favoriet is toch wel de foto. Gaan we maar eens voor kijken.
    Liefs tas

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om daar naar toe te gaan! Ik ben dol op de kleur koraal, dus fijn dat het blijft. Leuke spullen allemaal. Ik vind die keukenlepels met die witte bovenkant erg mooi. En die foto's op hout!
    Groetjes, Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat prachtig!!! En wat super leuk dat je hier bij mocht zijn!
    Liefs Danielle
    ahappymess.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Altijd leuk om even bij de Hema rond te kijken en zeker met zoveel mooie spullen die binnen gaan komen...

    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen