Winter in huis


Voordat ik er eigenlijk erg in had was de herfst voorbij en is de winter begonnen. De kerstboom hebben we afgelopen weekend gekocht en neergezet. Hier en daar zijn wat extra lichtslingers opgehangen en vindt je kleine winterse tafereeltjes. 

Van een wit geverfd mandarijnenkistje maakte ik dit tafereeltje. Vorig jaar nog dienstdoende als klein kerststalletje voorzien van kleine poppetjes die ik maakte van klei. Inspiratie hiervoor haalde ik vorig jaar uit de 101 woonideeën. 

Dit jaar staan er huisjes in die 's avonds gezellig branden. Het huisjes links en de slinger maakte ik zelf van klei en het huisje rechts kocht ik vorig jaar bij Hema. 

Hebben jullie allemaal al de kerstsfeer in huis? 

Liefs Colinda


5 opmerkingen:

 1. Mooi en sfeervol!!

  Fijne avond
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk!! Eerst vond ik kerststalletjes en dit soort tafereeltjes maar niks... Maar nu ik ze steeds meer zie en ze dus ook een stuk rustiger kunnen, vind ik ze steeds leuker worden!!!

  Groetjes Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat goed gedaan dat huisje van klei! Leuk en sfeervol dat kistje zo met de lichtjes en het leuke hertje. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi zeg, zo in het wit!! Hier staat nog niet zo heel veel, morgenmiddag hoop ik daar verandering in te brengen. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen