Interior DIY: Maak zelf deze prachtige Marokkaanse glaasjes


Deze Marokkaanse glaasjes maak je natuurlijk lekker zelf!


Wat heb je ervoor nodig?
1 lege glazen pot
1 marker met fijne punt
3d verf/ puffy paint
Teken met de marker je ontwerp op de glazen pot. Ga hier vervolgens met de puffy paint overheen. Voor wie niet bekend is met puffy paint, dit is een verf welke opzwelt als je deze met een föhn verwarmd. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van jouw puffy paint om te bepalen of je deze nog moet verwarmen. Je kunt natuurlijk zelf bepalen of je de dit laatste effect ook toe wilt passen.


Foto's: Lit Decor
2 opmerkingen:

 1. ziet er erg mooi en makkelijk uit, maar waar haal ik van die gekleurde glazen potten dan? ben nu al een paar uur aan het zoeken, maar niet echt iets gevonden..
  enig tip misschien?

  alvast bedankt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anoniem, misschien is het makkelijker voor je om de glazen zelf te verven? Gebruik hiervoor mod podge (misschien dat witte schoollijm ook wel werkt) en food coloring (kleurstof voor voedsel). Dit laatste is bijvoorbeeld te koop bij hobby- en/of taartenwinkels. Mix de lijm met een klein beetje kleurstof en beschilder hiermee de binnenkant van de pot. Let echter op met schoonmaken van de binnenkant van de potjes want deze methode is niet waterproof! veel succes.

   Groetjes Colinda

   Verwijderen