Home sweet home: kast om op te knappen #1

Niet al te lang geleden hebben we een kast gekocht voor de woonkamer. Al snel bleek deze qua inhoud te klein om alle spullen in op te bergen. Maar wat voor kast moet er dan komen? Gezien de lengte van de muur (circa 11 meter) mocht het een brede en niet al te hoge kast zijn van zware kwaliteit en niet van lawaaibomenhout zoals we dat thuis noemen. Ook wilden we er geen fortuin aan uitgeven aangezien ik nog wel eens iets anders wil.

Na een ritje richting Gouda en Tilburg kwamen we erachter dat het nog best wel eens tegen kon vallen om een kast te vinden die aan ons wensenlijstje voldeed. Na wikken en wegen toch maar besloten om het zoeken naar een kast op een laag pitje te zetten....dat heet totdat mijn moeder een foto stuurde van een kast die ze bij de kringloop had zien staan! Wow....dit kon 'm wel eens zijn! Afgelopen vrijdag in de auto gestapt om de kast in het 'eggie' te zien.

Om een lang verhaal kort te maken: het is een a. brede kast, b. niet te hoog, c. van zware kwaliteit (zeg maar niet te tillen!) en d. voor een heel fijn prijsje.
Het is nu zondag en de kast staat in de woonkamer en mijn handen jeuken om aan de slag te gaan met verf en kwast. Ik zal de komende periode, vanaf het moment dat ik aan de slag ga met de kast, iedere keer een update plaatsen. Voor nu eerst een kleur kiezen....

Liefs Colinda

1 opmerking:

  1. Ben heel erg benieuwd naar het eind resultaat! Veel klusplezier! X Priscilla

    BeantwoordenVerwijderen