DIY Haarspelden





















Welkom alle nieuwe volgers en lezers! Zo leuk om te zien dat steeds meer mensen mijn blog weten te vinden en reacties achterlaten. Bedankt daarvoor! Ik vind het erg leuk om al jullie reacties te lezen en kan er oprecht blij van worden.

Afgelopen week heb ik mijn aller aller eerste 'prijs' ooit gewonnen. En wat voor één! Op de blog van Els (Vlakbij de molen)  stond een waanzinnige give away die samen met At home living georganiseerd had. En ik heb gewonnen! Zodra het binnen is, en het weer het toelaat, zal ik foto's maken en natuurlijk met jullie delen. Els, nogmaals bedankt!




Zoals jullie wellicht wel weten is het hier een vrouwenhuis, op één na dan. Hoe klein de dames ook zijn ze zijn al erg druk met jurkjes, strikjes en natuurlijk hun haren.














Afgelopen weekend bedachten de oudste en ik dat we in plaats van tekenen en knutselen ook wel eens konden proberen om haarspelden te maken.

Met wat schuifspelden, een lijmpistool en stickers in de vorm van steentjes/ diamantjes kwamen we een heel eind! De schuifspelden hadden we nog liggen en de steentjes, wat eigenlijk stickers zijn, hebben we gekocht bij Zeeman.


















Ik weet niet hoe het met jullie zit maar soms wil je ook wel eens 'kleine' projecten doen. Iets wat snel klaar is en niet teveel omhanden heeft.
Herkennen jullie dat?

Alvast een fijn weekend!


Liefs Colinda

8 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee! Zoek je nog een idee voor een leuk klein projectje (sfeerlichtje, ook voor kids), kijk dan maar eens op m'n blog... gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat herken ik, dat snel klaar willen zijn. Dat heb je he, als je zo ongeduldig bent (als ik :-))
    Je hebt een bijzonder mooie Give Away gewonnen bij Els meid!
    Ben benieuwd naar je foto's. Het is inderdaad steeds te donker om goede foto's gemaakt. Zonet ook geprobeerd foto's te maken in de keuken; het meest lichtste gedeelte van ons huis. Is geloof ik wel gelukt.

    Groeten, Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voel me ook een echte bofkont hoor! Ben zo benieuwd!

      Foto's maken wordt nu alleen maar lastiger met de donkere dagen en helemaal nu het 's avonds ook zo vroeg donker is. Ik wil nog foto's in de gang maken en ben benieuwd of die gaan lukken....

      Fijn weekend Marjolijn!

      X Colinda

      Verwijderen
  3. Ze zijn heel erg leuk geworden!! Je meiden boffen met zo'n creatieve moeder :-)
    Nogmaals heel erg graag gedaan!

    Fijn weekend
    X Els

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Héél leuk gedaan !!!
    Ja ik hou ook wel van af en toe kleineprojectjes te doen veel leuker dag grote !

    Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk idee!
    Kleine projectjes zijn idd erg fijn :-)
    Liefs Danielle
    ahappymess.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schattige speldjes zijn het geworden, zullen ze vast met veel plezier en trots dragen. Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen