Eindelijk een buitenkleed voor het terras!


De nodige planten in de tuin zijn vervangen en of aangevuld. Maar dan nu de aankleding, hoe ga ik dat aanpakken? Onze tuin begint met een groot terras van circa 7 meter x 4,5 meter waarop een grote loungeset en zweefparasol staat. Het ziet er keurig uit maar toch ook een beetje saai. Kortom, het terras kon wel wat gezelligheid en kleur gebruiken.

Een van mijn wensen bestond uit het hebben van een buitenkleed en dat was sneller bedacht dan uitgevoerd. Ik merkte dat er niet veel buitenkleden te koop zijn en als ik er een tegen kwam was deze redelijk saai van kleur of flink geprijsd.  

In de stad liep ik opeens tegen deze kleedjes aan! Niet groot maar wel kleurrijk en uitgevoerd in roze en turquoise en voor maar een paar euro per stuk! Wooohoooo! De kleedjes zijn te klein om zo neer te leggen dus besloot ik er zes mee te nemen om vervolgens aan elkaar te naaien.

Ik ben zo blij met mijn unieke en kleurrijke buitenkleed! Wat vindt jij ervan?
7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee is dit! En het staat zo gezellig, alsof je een echte kamer hebt maar dan buiten...
  En nu het zonnetje nog! (Hier bijna niet gezien vandaag)

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Elizabeth,

   dank je wel. Het staat inderdaad erg gezellig, nog een paar grote lantaarns erbij met gekleurde kaarsen erin maken het plaatje af!

   Groetjes Colinda

   Verwijderen
 2. Leuk gedaan! En goede inspiratie! Ben ook op zoek naar ons balkon maar kwam er niet helemaal uit. Waar heb je de kleedjes vandaan?
  Groetjes Yfke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Yfke, dat probeem had ik ook! Was daarom ook erg blij toen ik hier tegenaan liep. De kleedjes heb ik gekocht bij Action en ze zijn in drie uitvoeringen: roze, turquoise (beiden zoals hierboven) en een bruine.

   Veel succes!

   Verwijderen
  2. Yfke, ik ben net bi Acion geweest en daar hadden ze ze weer liggen!

   Groeten,

   Colinda

   Verwijderen
  3. Welke Action liggen ze?

   Echt super leuk!!

   Groetjes,

   Charlotte

   Verwijderen
  4. Hoi Charlotte, ik heb ze zien liggen bij de Action in Almere. Woon je er in de buurt? Wellicht dat andere filialen ze ook hebben! Wat ga jij er van maken?

   Groetjes,

   Colinda

   Verwijderen